Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Audi A6 Bmw Volkswagen Group

Nieuws over de nieuwste Audi A6, BMW en Volkswagen Group-modellen

Audi A6

* De nieuwe Audi A6 is een sportieve en stijlvolle sedan die begin 2024 op de markt komt. * Het beschikt over een verfijnd uiterlijk met scherpe lijnen en geavanceerde LED-verlichting. * Het interieur is ruim en luxueus, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie.

BMW

* BMW is bezig met de ontwikkeling van een volledig elektrische versie van de 5-serie, die naar verwachting in 2025 zal verschijnen. * De elektrische 5-serie zal een actieradius van meer dan 500 kilometer hebben en zal geavanceerde zelfrijdende functies bieden. * BMW werkt ook aan een nieuwe generatie van de 7-serie, die in 2024 zal worden uitgebracht.

Volkswagen Group

* Volkswagen Group investeert zwaar in elektrische voertuigen en plant de lancering van meer dan 20 nieuwe EV's tegen 2025. * Het concern werkt ook aan de ontwikkeling van nieuwe batterijtechnologieën om de actieradius en laadsnelheid van zijn EV's te verbeteren. * Volkswagen Group is van plan om tegen 2033 volledig over te stappen op elektrische voertuigen in Europa.


Komentar